Eyl

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Merkezi geçici şifreler aşağıdadır.

Okulumuz Afet Yönetim Kategorisinde Kimyasal dedektörlü enkaz arama robotu projesi 93 puanla 1.olarak final yarışmasına katılmayı hak etmişti. Sirius takımımız İstanbul'da yapılan Teknofest final yarışmasında projelerini sergiledi.

Eyl

Üniversiteye yerleşen öğrencilerimizi, ailelerini ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 13 Eylülden itibaren geçerli haftalık ders programımız.

Eyl

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Okul Birincimiz Dila PINAR, mezuniyet kütüğüne isim plaketini çakmıştır. Başarısından dolayı öğrencimizi ve ailesini tebirk ediyoruz. Öğrencimize bir üst öğreniminde ve hayatında başarılar diliyoruz.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Hakkında Genel Bilgilendirme

Ağu

2020-2021 Çağrı Dönemi 9. Bilim Fuarları başvurularının değerlendirme süreci tamamlandı.

Okulumuz Ilgın Ticaret Borsası Fen Lisesi olarak 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı için  hazırlamış olduğumuz 18 projeyle başvurumuz kabul edildi.

Ağu

21-26 Eylül 2021'de İstanbul'da yapılacak olan TEKNOFEST'e finale kalarak katılma hakkı kazandık.

Tem

Okulumuzun pansiyon inşaatı hızla tamamlanıyor. Yüklenici firma tarafından hızla yapımı devam eden; 200 Öğrenci kapasiteli pansiyon inşaatının, bu yılın Kasım ayına kadar teslim edilmesi planlanmaktadır. 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının 2.Döneminde faaliyete geçmesi planlanan pansiyonumuz okulumuzda yatılı kalmak isteyen öğrencilerimizin ihtiyaçlarına büyük ölçüde karşılık verilecektir.

Tem

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve aynı zamanda öğrenci velimiz olan Sayın Mustafa KILINÇ okulumuzu ziyarette bulunarak öğrencimizin baslılı karnesini ve belgesini aldılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Tem

Okulumuza yeni atanan 2 öğretmenimiz görevlerine başladılar.

Haz

Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda eğitimde fırsat adaletini sağlamak, okullar arasındaki başarı ve imkan farklılıklarını azaltmak, Covid-19 salgını sürecinde gerçekleştirilen seyreltilmiş, uzaktan eğitim faaliyetlerinin sona erdiği yaz tatili döneminde çocuklarımızın fiziksel, sosyal-duygusal ve akademik gelişimlerini bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif eğitim faaliyetleri ile desteklemek amacıyla "Telafide Ben de Varım" Programı hazırlanmıştır.

Haz

26-27 Haziran tarihinde yapılacak olan 2021 YKS'ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

ODTÜ ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliği ile düzenlenen ""Fen Liseleri IV. Ulusal Öğrenci Kongresi" kapsamında 14 Haziran 2021 Pazartesi günü gerçekleştirilen "Nano Teknoloji" panelinde çevrim içi olarak sunumumuzu gerçekleştirdik.

Haz

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün, @konyacsim Instagram adresi üzerinden düzenlemiş olduğu "Sıfır Atık" konulu yarışmada öğrencimiz Edanur IŞIK ilçe 1.si olmuştur. Öğrencimizi tebirk eder, başarılarının devamını dileriz.