Etiket Sonuçları: Fen Lisesi

Okulumuz Afet Yönetim Kategorisinde Kimyasal dedektörlü enkaz arama robotu projesi 93 puanla 1.olarak final yarışmasına katılmayı hak etmişti. Sirius takımımız İstanbul'da yapılan Teknofest final yarışmasında projelerini sergiledi.

Ock

2015/2016 yılında Eğitim - Öğretim Hayatına başlayan okulumuz ilk mezunlarını 2018/2019 Eğitim Öğretim Yılında vermiştir. Bu kısımda ilk mezunlarımızdan günümüze okul 1.lerimizin listesini yayınlayacağız.

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Harvard Üniversitesi Kimya ve Kimyasal Biyoloji Bölümü arasında imzalanan, fen lisesi ve fen lisesi programı uygulayan proje okullarında çalışan fen bgrubu ve matematik öğretmenlerinin mesleki gelişimleri için eğitici eğitimlerine yönelik iş birliği protokolü kapsamında verilen eğitime okulumuz Biyoloji Öğretmeni Şerife KORKMAZ katılmıştır.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Sonu Karne Töreni okulumuzda gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla yapılan törende öğrencilerimize karne ve belgeleri verildi, Tören okul müdürümüz UĞUR KESKİN'in kapanış konuşması ile tamamlandı.

Birinci dönem sonunda okulumuzda takdir alan öğrencilerimiz Sayın Kaymakamımız Yunus Fatih KADİROĞLU tarafından ödüllendirildi. Ödüller Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Ock

Beyşehir ilçemeizde bulunan Konya Büyükşehir Belediyesi`ne ait Atabey Gençlik ve Eğitim Kampında düzenlenen Kitap Okuma kampına okul Müdürümüz Uğur KESKİN ,  Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Resul AVCI ile birlikte okulumuz 10.sınıf öğrencilerinden bir grupla katıldık.

2019 Yılı Üniversite Yerleştirme sonuçlarımız

Ock

7-13 Ocak Verem Eğitimi ve Farkındalık Haftası kapsamında öğrencilerimize eğitim verildi.

Ock

Çocukların gelişim sürecinde etkin rol model olan velileri pratik bilgilerle daha aktif şekilde desteklemek amacıyla hazırlanan "BİZDEN" adlı aylık bültenin ikinci sayısı yayımlandı.

Ock

Bugün 24 Saat ve Her Saniyesi Çok Kıymetli Milli Eğitim Bakanlığının Eğitim Takvimi uygulaması yayında!

İstiklal Marşımız'ın şairi Mehmet Akif Ersoy'u vefatının 83. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz.

1.Dönem 2.Ortak Sınav Tarihleri Belli Oldu.

Konya İŞKUR'dan gelen meslek danışmanları , 12. sınıf öğrencilerimize, 26 Aralık 2019 tarihinde okulumuz toplantı salonunda bilgilendirme sunumu yaparak öğrencilerimizin sorularını cevapladılar. İş başvurusu nedir,nasıl olmalıdır ? sorusundan, Meslek Seçimi önemine; iş görüşmesinde dikkat edilmesi gerekenlerden, CV hazirlamaya kadar bir çok konu hakkında bilgilendirme yaptılar.

Rehber Öğretmen Didem Başyiğit tarafından 12. Sınıf öğrencilerimize YKS bilgilendirme ve fatkındalık semineri verildi.

2023 Eğitim Vizyonu'nun Konya uygulaması olarak geliştirilen Konya İnsan Mektebi Projesi ilgi Valilik Onayı ile uygulamaya konulmuştur.

İlçe Kaymakamımız Sayın Yunus Fatih KADİROĞLU tarafından bizzat hayata geçirilen "Her Öğretmene Bir Kitap" projesi kapsamında 24.12.2019 Salı günü okulumuza ziyaret gerçekleştirilmiş olup, öğretmenlerimize kitapları hediye edilmiştir. Sayın kaymakamımıza tüşekkür ederiz.

Çocukların gelişim sürecinde etkin birer rol model olan velileri, pratik bilgilerle aktif şekilde desteklemek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı tarafından "BİZDEN" adlı aylık bülten hazırlandı.

Milli Eğitim Bakanlığından öğrenci ve velilere yeni bir hizmet daha geldi. Yeni uygulama sayesinde velilerimiz artık resmi olarak velisi oldukları öğrencilerin resmi barkodlu öğrence belgelerini e - Devlet üzerinden alabilecekler.

1.Dönem 2.Ortak Sınav Tarihleri Belli Oldu.

TÜBİTAK 2020 yılı Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Proje Rehberine göre hazırlanan ve tamamlanan projelerin başvuruları 24 Aralık 2019 tarihinde başlar ve 17 Ocak 2020 tarihinde, saat 17.30'da sona erer.

Ilgın Ticaret Borsası Fen Lisesi Müdürlüğü olarak okulumuzdaki hizmet standartlarımız