2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem 1.Ortak Sınav Tarhileri

2022-2023 eğitim öğretim yılında okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizi okulumuza davet ederek  öğrencilerimize örnek olmaları için söyleşi düzenledik. Mezun öğrencilerimiz  sınavlara çalışırken nasıl bir programla çalıştıklarını neler yaptıklarını , tecrübelerini birikimlerini öğrencilerimiz ile paylaştılar.

Eyl

5 Şubat 2024 Pazartesi gününden itibaren geçerli (2.Dönem) Haftalık Ders Programı

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 2.Ortak Sınav Tarihleri

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem 1.Ortak Sınav Tarihleri

15 Ekim 2023 Pazar günü, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Konya Kitap Günlerine Selçuklu Kongre Merkezinde katıldık.

Eyl

2023 -2024 Eğitim Öğretim Yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursu Ders Planı

Tem

2022-2023 eğitim öğretim yılının 2. Döneminde hizmete açılmıştır. Pansiyonumuz Kız ve Erkek Öğrenci Pansiyonu olarak iki bölümden oluşmaktadır.

Pansiyonumuz okul binasının karşısında aynı bahçe içerisinde yer almakta ve yürüme mesafesindedir.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem 20 Şubat 2023 Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere haftalık ders programımız yayınlanmıştır. Tüm öğrenci ve velilerimize duyrulur.

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Necmeddin Erbekan Üniversitesi işbirliği ile hazırlanan 170 takımın yarıştığı Sosyal İnovasyon Ekosistemi Geliştirme Programı Fikir Kuluçka Eğitimine seçilen 12 proje arasına okulumuz "Adagan" Takımı girmiş olup, 10/C sınıfı öğrencilerimizden Ahmet Efe ÖZERKEK, Batuğ İPEK ve Mustafa BUĞDAYCI`dan oluşan takımımızı ve rehber öğretmenimiz Gamze ARGIT'ı tebirk ederiz.

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk' e Başöğretmenlik unvanının verildiği ve Millet Mekteplerinin açıldığı bu anlamlı günde, yarınlarımız olan öğrencilerimizi azimle geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında 1.Dönem 1.Yazılı ortak sınav tarihleri yayınlanmıştır. Tüm öğrenci ve velilerimize duyurulur.

NASA'ya ait Jet Propulsion Laboratory (JPL)'de derin uzay iletişimi ve astrofizik alanlarında araştırmacı olarak çalışmakta olan Dr. Umut Yıldız'ı düzenlediği çevrimiçi konferans ile dinledik.