Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 8-11 Mart 2023 tarihleri arasında "Cumhuriyet ve Teknoloji" teması ve "Ahican Cumhuriyet'in İzinde, Teknolojinin Peşinde Bursa'da" sloganı ile 15. Uluslararası MEB Robot Yarışması düzenlenecek olup, yarışmanın takvimine, kılavuzuna ve diğer bilgilere https://robot.meb.gov.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Ülke genelinde yardım talebi ve ihbarların tek çatı altında toplanması amacıyla başlatılan ve Haziran 2021'de ülke geneline yaygınlaştırılan "112 Acil Çağrı Merkezi projesi" kapsamında tanıtım çalışması yapılmaktadır.

Bakanlığımız ile Türk Patent ve Marka Kurumu işbirliğinde Türkiye'nin teknolojik ve endüstriyel gelişmesine katkıda bulunmak üzere okul ve kurumların yönetici, öğrenci ile öğretmenlerinde sınai mülkiyet farkındalığını artırmak, bu kurumlarda yürütülen proje ve faaliyetler sonucunda ortaya çıkan yeniliklerin ve fikri ürünlerin sınai mülkiyet hakları kapsamında korunmasını sağlamak amacıyla Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce bilgilendirici içerikler hazırlanmış olup bu içeriklere aşağıdaki bağlantılara tıklayarak ulaşabilirsiniz.

1.Dönem 2.Ortak Sınav Tarihleri Belli Oldu.

TÜBİTAK 2020 yılı Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Proje Rehberine göre hazırlanan ve tamamlanan projelerin başvuruları 24 Aralık 2019 tarihinde başlar ve 17 Ocak 2020 tarihinde, saat 17.30'da sona erer.

Ilgın Ticaret Borsası Fen Lisesi Müdürlüğü olarak okulumuzdaki hizmet standartlarımız

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem 1.Sınav Tarihleri belli oldu.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Sınıflarımızın Haftalık Ders Programı

2019-2020 1.Dönem DYK Programı