29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 96. Yıldönümü Kutlu Olsun.

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığının ortaklaşa yürüttüğü Medeniyet Okulu Projesi kapsamında ilçemizde düzenlenen liseler arası "Haydi Konuş Bakalım" münazara yarışmasında 1.olarak Konya'da düzenlenecek yarışmada ilçemizi temsil etmeye hak kazandık. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, Konya'da yapılacak olan finalde öğrencilerimize başarılar dileriz.

İlçemiz Kapalı Spor Salonunda Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen karşılaşmalarda dereceye giren öğrencilerimiz ödüllerini aldı.

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Resul AVCI tarafından " Barış Pınarı Harekatı"nda görev alan Mehmetçiklerimiz için dua yapıldı. Ordumuzun muvaffak olması için öğretmen ve öğrencilerimizin iştirakiyle hep beraber dua ettik. Allah Kahraman Mehmetçiğimizi muzaffer Eylesin. Amin.

Ilgın Belediyesi tarafından Bulcuk Göleti mesire alanında çevre koruma ve temizlik bilincini geliştirmek amacıyla düzenlenen "Çevre Temizliği Etkinliği" ne katıldık. Etkinlik öncesinde de İlçemiz Müftüsü Abdürrahim KOCAGÖL tarafından " Barış Pınarı Harekatı"nda görev alan Mehmetçiklerimiz için dua yapıldı.

İlçemizde Amatör Spor Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kızlar Voleybol Turnuvasında 2. olan takımımızı tebrik ederiz.

2019/2020 Eğitim Öğretim Yılı Sınıflarımızın Haftalık Ders Programı

İlçemizde Amatör Spor Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Masa Tenisi ve Satranç Turnuvalarında öğrencilerimiz çeşitli dercelerle ayrıldılar.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Destekleme ve Yetiştirme Kurs Programı

Okulumuz bahçesinde 19 Ekim 2019 Perşembe Günü  tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile aşure günü etkinliği düzenlendi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ders Giriş ve Çıkış Saatlerimiz

Öğrenci Öğretmen ve Velilerimzin 2019/2020 Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun.