2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında 1.Dönem 1.Yazılı ortak sınav tarihleri yayınlanmıştır. Tüm öğrenci ve velilerimize duyurulur.

NASA'ya ait Jet Propulsion Laboratory (JPL)'de derin uzay iletişimi ve astrofizik alanlarında araştırmacı olarak çalışmakta olan Dr. Umut Yıldız'ı düzenlediği çevrimiçi konferans ile dinledik.

Eyl

TEKNOFEST 2022 Türkiye Finallerinde İki farklı alanda iki Türkiye ikinciliği alan öğrencilerimiz Ilgın Ticaret Borsası Başkanımız Lütfi KOÇ tarafından tebrik edilerek ödüllendirilmiştir. Nazik ziyaretlerinden dolayı başkanımıza ve şahsında Ilgın Ticaret Borsamıza teşekkür ederiz.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında 12 Eylül 2022 Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere haftalık ders programımız yayınlanmıştır. Sabah ders başlangıcı 08:20'dir. Tüm öğrenci ve velilerimize duyrulur.

Eyl

30 Ağustos – 4 Eylül 2022 tarihlerinde Samsun Çarşamba Havalimanı'nda gerçekleştirilen TEKNOFEST Karadeniz kapsamında yarışan iki takımımız "VİVACE" ve "SİRİUS" Türkiye 2.si olumuştur.

Ağu

Üniversiteye yerleşen öğrencilerimizi, ailelerini ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ağu

30 Ağustos – 4 Eylül 2022 tarihlerinde Samsun Çarşamba Havalimanı'nda gerçekleştirilecek TEKNOFEST Karadeniz kapsamında İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması Afet Yönetimi kategorisinde ve Sağlıkta Yapay Zeka Yarışması Medikal Teknolojiler Lise kategorisinde ilk 10'a girerek geliştirdiğimiz iki projemiz ile final sunumlarına katılmaya hak kazandık.

Ağu

30 Ağustos – 4 Eylül 2022 tarihlerinde Samsun Çarşamba Havalimanı'nda gerçekleştirilecek TEKNOFEST Karadeniz kapsamında İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması Afet Yönetimi kategorisinde ilk 10'a girerek geliştirdiğimiz projemizi anlatacağımız yarışma final sunumlarına katılmaya hak kazandık.

Ağu

30 Ağustos – 4 Eylül 2022 tarihlerinde Samsun Çarşamba Havalimanı'nda gerçekleştirilecek TEKNOFEST Karadeniz kapsamında Sağlıkta Yapay Zeka Yarışması Medikal Teknolojiler Lise kategorisinde ilk 10'a girerek geliştirdiğimiz projemizi anlatacağımız yarışma final sunumlarına katılmaya hak kazandık.

Nereden Nereye...

Ağu

İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması Afet Yönetimi kategorisinde yarışan SİRİUS Takımımız, 12-14 Ağustos tarihlerinde Rize'de düzenlenen Teknofest Türkiye finalinde sunumunu gerçekleştirmiştir.

Ağu

Okulumuz İngilizce Öğretmenlerinden Gamze ARGIT eTwinning kapsamında yürüttüğü 3 projesi kalite etiketi ile ödüllendirildi.

Ilgın Ticaret Borsası Fen Lisesine Hoşgeldiniz

Tem

Sağlıkta Yapay Zeka Yarışması, Medikal Teknolojiler kategorisindeki Vivace Takımımız, 29-31 Temmuz tarihlerinde Ordu'da düzenlenecek Teknofest Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, ifnalde başarılar dileriz.

Tem

İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması Afet Yönetimi kategorisinde katılan SİRİUS Takımımız, 12-14 Ağustos tarihlerinde Rize'de düzenlenecek Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, finalde başarılar dileriz.