Haz

Okulumuzda düzenlenen "Sınıflar Arası Basketbol Turnuvası" sonucunda başarılı olan öğrencilerimize ödülleri verildi. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem 2.Yazılı Sınva Tarhilerimiz

May

Okulumuz İngilizce öğretmeni Gamze ARGIT öğrencilerimizle birlikte Almanya, Portekiz, İspanya, Slovakya, İtalya, Hırvatistan, Ukrayna, Yunanistan, Romanya, Avusturya, Bulgaristan ve Ürdün'ün ortaklığında eTwinning projeleri yürütmektedir.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem 1.Yazılı Sınav Tarihleri

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı ile Türk Patent ve Marka Kurumu arasında fen liselerinde de fikrî mülkiyet çalışmalarını yaygınlaştırmak için imzalanan iş birliği protokolü gereği, sınai mülkiyet farkındalığını artırmak, yürütülen proje ve faaliyetler sonucunda ortaya çıkan yeniliklerin ve ürünlerin sınai mülkiyet hakları kapsamında korunmasını sağlamak, Türkiye'nin teknolojik ve endüstriyel gelişmesine katkıda bulunmak, öğrencilerin çalışmalarını patentlemek ve öğrencileri bu hususta teşvik etmek amacıyla Ortaöğretim Genel Müdürlüğümüzce hazırlanan kitapçıklar okulumuza ulaşmış olup, öğrenci ve velilerimizin istifadesine sunulmuştur.

Mrt

Konya Büyükşehir Belediyesi ile Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan Çevre Eğitimi Projesi Protokolü kapsamında okulumuz öğrencilerine çat kapı tiyatro göstersi yapıldı.

Mrt

Öğrencilerimizle gerçekleştirdiği hoş söyleşiden dolayı ilçe vaizimiz Mustafa USLU'ya teşekkür ederiz.

Mrt

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Konya Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ceyhun AKSOYLU tarafından öğrencilerimize "Karbon Fiber Malzemeler Betonerme Yapılarda Yeni Bir Güç Olabilir mi" konulu söyleşi gerçekleştirildi. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ceyhun AKSOYLU'ya katılımı ve bu güzel söyleşisinden dolayı teşekkür ederiz.

1.Dönem 2. Yazılı Sınav Tarihleri

"Karayolu Trafik Güvenliği 2021-2023 Eylem Planı Kapsamında Yapılacak Faaliyetler" konulu Lise öğrencileri arasında düzenlenen karikatür yarışmasında Konya İl İkincisi olan 9/B sınıfı öğrencimiz Halil AKGÜNEŞ'i Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa KILINÇ tarafından ödüllendirilmiştir. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

9 Aralık 2021 Perşembe günü okulumuz konferans salonunda 2021-2023 Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı kapsamında ilçemizde görevli trafik polisi tarafından öğrencilerimize trafik güvenliği konusunda seminer verildi.

Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK, ebediyete irtihalinin 83. yılında düzenlenen törende anıldı.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem 1.Yazılı Sınav Tarihleri